Praktische info

Praktische info

PROGRAMMA KUNST & KONINGSDUIN 2018

Nieuw dit jaar!
Zaterdagavond 1 september doen we dit jaar de aftrap van Kunst & Koningsduin op het podium van het duinterras. Een avond vol muziek en gesproken woord! Het duinterras vind je op loopafstand van de parkeerplaats Noorderstraat in Bakkum.

Route

kunst en koningsduin2018locatieV4

Op zondag 2 september wordt Kunst & Koningsduin om 11.00 uur verrassend geopend door een van de deelnemende kunstenaars op het duinterras. Tot 17.00 uur staan de kunstenaars langs de ongeveer 6 kilometer lange route. Als je alle presentaties op de dag wilt meebeleven, verwachten we dat je ongeveer drie uur onderweg bent. De keuze voor een kortere route is natuurlijk ook mogelijk. Rond 17.30 uur sluiten we Kunst & Koningsduin 2018 af met een spetterend optreden van Han Bennink, Ernst Glerum en Wolter Wierbos.

Op zaterdagavond kun je voor een hapje en een drankje terecht op het duinterras. Op zondag kun je zowel op het duinterras aan het begin als op wei terras halverwege de wandelroute terecht voor een hapje en een drankje.

ENTREE KUNST & KONINGSDUIN

Als entree dien je in bezit te zijn van een toegangskaart voor de duinen. Met pin en creditcard kan een toegangskaart gekocht worden in de automaat bij de parkeerplaats. Vooraf aan het evenement kan je ook dagkaarten kopen op de website van het PWN. Een jaarkaart heb je al voor €12,50. Na aankoop via www.pwn.nl heb je direct toegang tot duinen.
In tegenstelling tot voorgaande edities hebben we geen begeleidend boekje van de dag te koop maar kun je de route en de deelnemende kunstenaars makkelijk terugvinden op onze website www.kunstenkoningsduin.nl/deelnemende kunstenaars.

BEREIKBAARHEID

Voor navigatiesysteem en routeplanner: 
Ter hoogte van Noorderstraat 2, 1901 MT Castricum.

OPENBAAR VERVOER

Bus
Lijn 164 richting Egmond aan Zee rijdt zeer beperkt.
Kijk voor meer info naar ov9292. In- en uitstappen bij halte Noorderstraat in Bakkum. Paar minuten lopen richting Egmond tot duiningang Noorderstraat.

Bus
Lijn 868 richting Castricum aan Zee. Rijdt elk half uur, 14 en 44 minuten over het hele uur. Uitstappen halte Zeeweg. Dan kwartier lopen richting Egmond tot duiningang Noorderstraat.

Een OV-fiets is te huur op station Castricum.

IMG_3603