Pers

Pers

Kunst & Koningsduin krijgt na verloop van jaren steeds meer aandacht in de diverse lokale kranten. Regionale edities van het Noordhollands Dagblad besteden voor en na het evenement veel aandacht aan Kunst & Koningsduin. Ook zijn er regelmatig interviews met lokale radiostations en heeft RTV Noord-Holland bij zowel de radio als de televisie aandacht besteed aan Kunst & Koningsduin.

De voorgaande edities van Kunst & Koningsduin hebben uitvoerig aandacht gehad in de lokale media, zoals u hieronder kunt lezen.

Ook dit jaar zijn er door de afdeling communicatie van het PWN diverse persberichten verstuurd naar 15 huis-aan-huis kranten in de regio en het Noordhollands Dagblad. Bij de kunstredacties van de regionale – en landelijke kranten wordt aandacht gevraagd voor Kunst & Koningsduin 2015. Daarnaast is het onder de aandacht gebracht van RTV Noord-Holland en de lokale omroepen.

Hieronder kunt u de berichten bekijken in pdf formaat. Klik op een van de onderstaande links om een krantenartikel te bekijken, die zijn gepubliceerd over het Kunst & Koningsduin.

IMG_1301